Folknykterhetens dag 9 maj

I år lyfte MHF i Örebro län fram Folknykterhetens dag genom ett arrangemang på Marieberg Galleria, största varuhuset i Örebro. MHF:s vd Arne Winerdal medverkade med korta appeller om vikten av att vi alla hjälps åt för att få en drogfri trafik. Däremellan underhöll Bosse Gustafsson med sång och musik. Till många barns glädje hade MHF-Ungdomsklubb i Karlskoga-Degerfors byggt en minibilbana som blev mycket uppskattad. Farten var i vissa fall så hög att ett par bilar måste tas in på verkstad. Ett annat populärt inslag var frågetävlingen där tre veckor i Sälen stod på spel. Dagen arrangerades i samarbete med Örebro läns Nykterhetsförbund och NBV som också ställde upp med två medarbetare.

Att hålla arrangemanget i ett affärscentrum visade sig vara lyckat eftersom vi hade möjlighet att nå ett stort antal personer med budskap om nykterhet.

006

002

014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: