Trafiknykterhetens dag 15 maj

021På Stortorget i Örebro medverkade MHF i en stor riksmanifestation för drogfri trafik. Det var Mats Sjöö som tagit initiativet till arrangemanget. Han är förälder till en 17-årig son som hösten 2011 tragiskt omkom i en trafikolycka där chauffören hade stulit bilen och var onykter. Olycksbilen fanns på torget och väckte mångas förfäran. Förutom MHF medverkade polis, räddningstjänst och flera andra aktörer med anknytning till fordonstrafik. Från MHF fanns såväl centrala som lokala representanter. Aktiviteterna började kl. 12.00 och huvudprogrammet startade kl. 16.00. Dagen avslutades med en minnesstund i Nikolaikyrkan. Medarrangörer var bl.a. MADD, NBV och ÖLN.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: