Idrott och nykterhet hör ihop

Att vara idrottsman eller idrottskvinna på hög nivå kräver extra god fysik och omtanke om hur man sköter sin kropp. Om man inte helt avstår från alkohol så gäller det att vara måttlig med den varan. På många olika sätt vill vi påminna varandra om att alkohol och trafik aldrig hör ihop. MADD har tillsammans med region MHF Bergslagen under året haft ett mycket fruktbart sammarbete och nu har MADD inlett ett samarbete även med ÖSK Bandy. Förutom reklam i högtalaren när ÖSK spelar sina matcher i Behrn arena finns reklamen nu också på de allsvenska matchtröjorna. Gå gärna dit och kolla! På bilden ser vi Lars Buskqvist på Lennart Erikssons foto.
Madd-Lars_Buskqvist

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: