Folknykterhetens dag

Torsdag den 5 maj firar vi Kristi himmelsfärds dag i Sverige. Samtidigt passar nykterhetsrörelsen på att genomföra Folknykterhetens dag. Här i Örebro genomför MHF-avdelningarna i länet för fjärde året i rad en stor manifestation på Marieberg Galleria. Gallerian brukar denna helgdag besökas av flera tusen personer, även om det – som i år – kommer att bli en strålande vårdag.

Under dagen kommer vi att bjuda på tal av riksdagsledamoten Christina Örnebjär, trafikutskottet, varvat med sång och musik av Bosse Gustafson, information om vårt arbete med inriktning på trafiksäkerhet, minibilbana för de yngsta, tipsfrågor med fina priser, dansuppvisning av Capoeira som är en afro-brasiliansk konstform, ballonger till barnen m.m.

Varmt välkommen att besöka oss vid norra ingången till gallerian!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: