FJÄLLSTUGOR I SÄLEN

Välkommen att hyra vecka/dagar vid vår anläggning i Tandådalen, sommar som vinter!

ÖREBRO LÄNS MHF och MHF-UNGDOMS ANLÄGGNING PÅ LOSTIGEN 1, TANDÅDALEN

   

Anläggningen, som har ett lugnt läge, består av huvudbyggnad och en fristående stuga. Samtliga lägenheter är likvärdiga vad gäller standarden.

Närmaste skidanläggningar är Tandådalen och Hundfjället, men även Lindvallen, Högfjället, Stöten och Näsfjället är inom räckhåll.

För mer information och bokning:
Tel. 073-59 59 883 eller bergslagen(a)mhf.se

028

Huvudbyggnad
På övre plan finns lägenheterna 1 och 2. Källarplanet innehåller bastu och dusch, skidvallningsrum, toalett och sällskapsrum med färg-TV (Viasat). Källarplanet är till för alla gäster.

Lägenhet 1 och 2
Lägenhetsytorna är ca 45 kvm. Varje lägenhet har fullt utrustat kök med bl.a. mikro, allrum med matplats för sex personer, två sovrum med vardera två sängplatser med över- och undersängar – totalt fyra bäddar. I lägenheterna finns även soffa och fåtölj, färg-TV (Viasat), dusch och toalett.

Lägenhet 3
Den fristående stugan innehåller lägenhet nr 3. Ytan är ca 45 kvm och lägenheten har två sovrum, ett med två sängplatser och ett med fyra, sammanlagt sex bäddar. Matplats med plats för sex personer och fullt utrustat kök med bl.a, mikro. I lägenheten finns även soffor, färg-TV (Viasat), dusch och toalett.

Vad kostar det?
Under högsäsong tar vi 3 300 – 5 200 kronor per lägenhet och vecka och under övrig tid 2 000 kronor. Dygnspris 600 – 1 000 kronor. MHF-medlem och MHF-trafiknykter erhåller rabatt.

038
045
056
060

2 Responses to FJÄLLSTUGOR I SÄLEN

  1. Ann Myhrman Lager says:

    Vi bodde i det lilla huset v 10. Det var mycket fräscht! Jättefint badrum, sköna sängar. Toppenboende!

  2. Annika Uhlin says:

    Vi vann en vecka i er trevliga lilla stuga och nu har vi varit där över en långhelg. Mysigt o trevligt! Barnen älskade bastun och allmänna utrymmet där vi spelade kort o tittade på tv. TACK!!!
    Hälsn Fam Uhlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: